Home » Spirituele blog » Dubbele nummer zien

Dubbele nummer zien

Gepubliceerd op 25 november 2019 09:57

Heb jij dat ook wel eens?

 

Je kijkt naar je klok, telefoon, kassabon, of digitale wekker en ziet vaak dubbele nummer bijvoorbeeld 00:00, 10:10, 11:11 of andere dubbele nummer.

 

"betekend dit iets of is dit toeval"

 

Je kunt er echt vanuit gaan dat dit geen toeval is. Nou geloof ik al niet in toeval maar het zien van dubbele getallen heeft een diepere betekenis.

 

Dubbele nummers worden vaak engelen getallen genoemd. De Engelen proberen ons inzicht en begeleiding te geven op vele manieren, wanneer ze dit doen via dubbele nummers is het een teken van hun liefde en kracht. Hoe meer je deze tekens opmerkt,  hoe vaker ze in je leven zullen opduiken.

 

Wanneer je de betekenis van de tekens kent en deze accepteert dat dit  geen toeval is maar als gerichte boodschap voor jouw verschijnt, zul je bij het maken van keuzes makkelijker deze hulp als waardevol gaan zien.

 

Betekenis dubbele nummers:

   

  00 

  De engelen willen je laten weten dat je open mag staan voor tekens en boodschappen van het licht. Durf te luisteren naar je intuïtie en deze te volgen.

   

  11 

  Weet dat je verlangens, dromen en ideeën niet voor niets hebt. Durf je dromen een kans te geven!

   

  22 

  Jouw overtuigingen manifesteren zich snel! Blijf vertrouwen op je wensen en sta open voor de kansen die je krijgt aangereikt.

   

  33 

  Je wordt geholpen door de lichtwezens en jouw engelen. Werk met hen samen en vraag hen gerust om hulp en raad, ze zijn er immers om je te helpen!

   

  44 

  Weet dat je jouw engelen altijd om hulp kunt vragen wanneer je ergens een oplossing of een uitkomst voor wilt vinden. Vertrouw op de leiding en de tekens die je ontvangt. Gun jezelf en andere rust. 

   

  55 

  Je mag iets loslaten en je voorbereiden op een positieve verandering. Onthoud dat iets loslaten niet altijd iets verliezen betekent. Loslaten is ook de deur openzetten voor iets nieuws. Kijk naar mogelijkheden en denk niet in beperkingen.

   

  66 

  Probeer je focus op het materialistische wat los te laten en breng je aandacht naar binnen daar kan je voelen wat echt belangrijk is. Open je ogen voor de onzichtbare wereld die er voor je is en je altijd steunt en helpt als je daar voor openstaat.

   

  77 

  Blijf trouw aan jezelf! Je doet het goed en blijf zo doorgaan! Heb vertrouwen in je pad.

   

  88

  Sta open voor de overvloed die jou kant op komt, geniet ervan en durf het te delen met de wereld om je heen en degene die het nodig hebben.

  99 

  Vertrouw op je intuïtieve kracht, je bent hebt heel veel licht te delen. Hoe meer je kunt vertrouwen op jouw eigen krachten hoe meer je dienstbaar kunt zijn naar de wereld.  

   

   


  «   »

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.