Home » Spirituele blog » De meeste dromen zijn vaak géén bedrog

De meeste dromen zijn vaak géén bedrog

Gepubliceerd op 19 maart 2019 om 13:12

De meeste dromen zijn vaak géén bedrog,!Je onderbewuste laat je iets leren over jezelf,via een droom.

 

Inzicht in je droom herkennen,

 

 • Welke sfeer hangt er in de droom?
 • Welk gevoel roepen de beelden in je droom op?

 

Ieder beeld dat u in een droom verschijnt betekend iets, maar het zelfde beeld kan ook wat anders betekenen voor verschillende mensen of voor de zelfde persoon op verschillende momenten in zijn of haar leven.

 

Hoe u uw droom interpreteert een aantal tips,

 

 • Leg uw dromen vast

Het opschrijven van een droom is een goede manier om erachter te komen wat je nu precies droomt, en welke betekenis dat heeft op je leven. Door regelmatig op te schrijven krijg je meer grip op je leven.

 

 • Blijf na het wakker worden even rustig liggen

probeer terug te gaan naar de beelden van je droom voordat je begint met schrijven.

 

 • Schrijf je droom op en zoek dan de betekenis

Na dat je de droom opgeschreven hebt kun je via de betekenis er van opzoeken via een droomduiding boek of via internet. Doe je dit regelmatig dan wordt het steeds gemakkelijker om het grote geheel te zien door middel van een aantal droomsymbolen.

 

 • Een goed begin is,

de kernwoorden van je droom op te schrijven en deze op te zoeken qua betekenis.

 

 • Betekenis van een droom,

niet altijd is dat wat je droomt letterlijk de betekenis, zo kun je dromen over.

 

 • zwangerschap & Geboorte

Zwangerschap & geboorte kunnen heel goed een kinderwens zijn. Vaker is een droom over geboorte, zwangerschap een symbool voor een groei proces van iets nieuws in uw leven brengen, het ontwikkelen van een nieuwe levenswijze.

 

 • Bezoekdromen

Naast betekenissen van een droom is dromen ook een manier waarop overleden dierbare makkelijker bij je door kunnen komen, dit is omdat je in je slaap meer open staat.

 

Overledenen dierbare laten zich zelf vaak zien in je dromen, om je te laten weten dat ze nog bij je zijn.Dit soort dromen worden vaak ‘bezoekdromen’ genoemd en kunnen ons veel troost bieden.

 

Waarom komen overleden geliefden naar ons toe in onze dromen?

 

Het is gemakkelijker voor spirituele entiteiten van allerlei aard (bijvoorbeeld overleden geliefden, gidsen, engelen) om met ons te communiceren terwijl we slapen. Waarom? Omdat we tijdens het slapen meer openstaan is het voor een spirituele energie makkelijker om door te komen .

 

Waar kun je een bezoekdroom /visitatiedroom aan herkennen ?


Bezoekdromen zijn eigenlijk heel gemakkelijk te herkennen omdat ze heel anders zijn dan de alledaagse dromen.

 

Je kunt deze herkennen aan:

 

 • Het belangrijkste kenmerk van een echte bezoekdroom is dat het ‘echt’ aanvoelt. Het zal ook heel levendig en intens zijn.

 

 • Als je je moet afvragen of de bezoekdroom echt een bezoekdroom was, dan was het waarschijnlijk niet zo. Een bezoekdroom is zo echt en levendig dat je deze vraag niet hoeft te stellen. Als je een bezoekdroom hebt gehad dan voel je in je hart dat het echt was.

 

 • Bezoekdromen zijn heel duidelijk voor dagen, maanden, jaren.

 

 • De overleden dierbare (of dier) zal op een liefdevolle manier naar voren komen.Ze zullen “heel, compleet en perfect” zijn omdat ze nu opnieuw verbonden zijn met het licht.

 

 • Ze zullen heel duidelijk communiceren.dit hoeft niet mondeling te zijn,woorden worden ook telepathisch overgebracht.

 

 • Wanneer ze communiceren is dat niet zo maar,ze hebben een doel ze komen een boodschap overbrengen.

 

 • Vaak komen ze een geruststelling brengen. Ze komen je bijvoorbeeld laten weten dat ze in orde zijn en dat ze willen dat je gelukkig bent. Af en toe komen ze met een waarschuwing; echter, wanneer ze een waarschuwing geven, zullen ze je liefdevolle steun geven en zul je je gerustgesteld voelen door hun aanwezigheid.

 

 • Na een bezoekdroom, wanneer je wakker wordt, zul je vaak vervuld zijn van een gevoel van vrede en liefde.

 

Kun je om een bezoekdroom vragen? Ja, dat kan je zeker!


Neem bijvoorbeeld voordat je gaat slapen, een moment om aan de overleden dierbare te denken, en vraag hem of haar om je te bezoeken in je droom. Je kunt ook je gidsen of andere spirituele helpers vragen om deze persoon te helpen om naar je toe te komen.Natuurlijk kun je ook vragen of je gidsen of andere spirituele helpers in je droom komen.

 

Soms gebeurd het dat een dierbare niet in je droom komt. Ze willen het echt wel maar er zijn redenen waarom een overleden dierbare misschien niet komt opdagen als daarom wordt gevraagd.

 

De ziel kan bijvoorbeeld pas zijn overgegaan, en weet misschien nog niet hoe dat moet. Maar ook kan het komen omdat je gidsen weten, dat je iets wilt weten van je overleden dierbare wat niet verteld kan worden omdat je het antwoord zelf moet vinden.

 

Het kan geen kwaad om hem of haar te vragen om bij je op bezoek te komen! Wanneer je een bezoekdroom hebt gebeurd dromen van een bezoek gebeurt, vergeet dan niet om je overleden dierbare,gidsen,of andere spirituele helpers te bedanken voor hun komst en stuur ze liefde en dankbaarheid voor het nemen van de tijd om je te bezoeken

 

Mocht zelf een droom hebben en de betekenis willen weten dan kun je mij je droom toe sturen via het email adres chantal@mediumchantal 

 

.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

brenda greg
8 maanden geleden

Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
(1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.