Home » Spirituele blog » Zuiver inzicht

Zuiver inzicht

Gepubliceerd op 5 maart 2019 22:18

Wanneer is een consult zuiver en wanneer niet ?.Als ik kijk in de omgeving en online is het aanbod in de afgelopen jaren enorm gegroeid ! Dit komt ook omdat het spirituele steeds minder een taboe is. 

Doordat het aanbod zo enorm groot is ,wordt de keuze ook lastiger bij wie een consult te nemen .

Maar hoe weet je wanneer een medium of paragnost zuiver werkt .

Door een paar punten die ik je ga geven herken je al gauw wat onzuiver is en wat zuiver. Gelukkig zijn er een hoop zuivere mediums en paragnosten,maar helaas zijn er ook veel onzuivere.

 

Waar let ik persoonlijk op.

Voordat ik een medium of paragnost kies,volg ik eerst mijn gevoel hoe voelt de persoon op de  foto ,hoe voelt de naam .(Voelt het positief of krijg je er een negatief gevoel bij  ,wat zegt je gevoel )

 

'' Inzicht over geld bedragen en loterijen  wordt niet door geven,
Als een medium dat zou door krijgen dan stond ik nu in de rij om een lot te kopen! ​''

 

Tips om een onzuivere reading te herkennen
 

  • Als een Medium ,Paragnost dwingend overkomt. Of jouw gaat vertellen wat je moet doen of niet meer mag doen . Jij bent de enige die bepaald wat je wel of niet mag doen . Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven . Een Medium ,Paragnost kan alleen een stukje inzicht geven .
  • Als een Medium of Paragnost heel veel vragen stelt en inspeelt op je antwoorden . Een Medium of paragnost hoeft namelijk niet heel veel vragen te stelen om tot een inzicht te komen.
  • Als een Medium of Paragnost zegt dat je een aantal keer moet terug komen of terug moet bellen . Dit bepaal jij zelf laat je niks opleggen.

 

Wat er wordt doorgegeven is ook belangrijk.

  • Inzicht geven wanneer en hoe je overlijd,of wanneer en hoe iemand anders overlijd. Wordt dit wel gedaan is dit niet zuiver , als dit wel wordt gedaan kan ik alleen maar zeggen laat het gelijk los. Het is ontzettend fout dat dit door geven is dit weet elk medium of paragnost

 

  • Inzicht geven over dat jij je partner verlaat ,of dat je partner jouw verlaat .Een Medium, Paragnost mag inzicht geven over hoe het nu voelt of wat er door geven mag worden over komende tijd .​ Bijvoorbeeld als ik in een reading zou door geven dat jij en je partner in de toekomst gaan scheiden . Dan zal dat alleen al gebeuren omdat je in gedachten daar mee bezig blijft . Je gaat niet meer werken aan je relatie want het heeft toch geen zin . Persoonlijk krijg ik meer het gevoel der om heen vooral van het heden . Zo kan ik bv zien ik dat er een afstand is in een relatie.,of dat er een verandering nodig is of een verandering gaat komen.Het is aan jezelf of je aan je relatie gaat werken of niet.

 

  • Inzicht door geven over je gezondheid . Een Medium en Paragnost zal duidelijk aangeven dat een Medium en of Paragnost geen artsen zijn . Er kan inzicht worden gegeven over hoe het er om heen voelt .Zelf raad ik altijd aan om naar een arts te gaan,daarnaast voel ik er om heen wat ik wel mag door krijgen en door mag geven.

 

  • Inzicht geven over een zwangerschap. Ook daarbij is het zo dat het gevoel der om heen wel is wat er door gegeven mag worden .Maar wanneer je precies zwanger wordt of bent niet . Als je dat namelijk zou weten ,is de kans groot dat je er onbewust te veel op focust . En daarom uitgesteld wordt naar een later moment. Vaak zie je dat te veel met een zwangerschap bezig zijn er voor zorgt dat het niet gebeurd .daar over mee in mijn geschreven stuk over loslaten

 

  • Inzicht over geld bedragen en loterijen . Als een medium dat zou door krijgen dan stond ik nu in de rij om een lot te kopen ! Wellicht krijg een waarzegger dit wel door maar gene zijde gaat niet vertellen wanneer een lot te kopen of welk bedrag je gaat krijgen .Gene zijde wil juist dat je het over je heen laat komen. Als je alles al weet van te voren zou het leven maar saai zijn. En juist zelf keuzes maken in het leven is erg belangrijk .inzicht is wat anders dan geluk kansen voorspellen .

 

  • Weet het verschil tussen een Paragnost en Medium . Een medium kan het zelfde als een paragnost alleen een medium kan daarnaast ook contact maken met overledenen . Elk medium is een paragnost maar andersom niet . Niet elke paragnost is een medium daarmee bedoel ik dat niet elke paragnost contact kan maken met overledenen dierbare.

 

Het laatste advies wat ik je mee kan geven

Als de reading niet goed of negatief voelt laat het los ( luister naar je gevoel).Het is juist de bedoeling dat je met een positief gevoel weg gaat of ophangt.

Het is niet altijd bewust dat een paragnost of medium niet zuiver werkt.

Het gebeurt ook wel eens dat een medium of paragnost een reading geeft terwijl ze eigenlijk te moe zijn of zelf niet goed in hun energie staan.Het kan dan gebeuren dat een Medium of Paragnost een inzicht door de war haalt met hun eigen gevoel Waardoor een klant geen zuivere reading ontvangt.    
 
Zoals je leest is luisteren naar je gevoel erg belangrijk !!

Mocht het toch gebeuren dat je een reading ontvangt die je een naar gevoel geeft .Laat het dan gelijk los en stuur het terug naar de kosmos.
 
Gene zijde wil geen negatief gevoel door geven en zal dit ook nooit doen!

 Mocht je hierover nog vragen hebben , dan kun je via het contact formulier je vraag sturen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ariena
8 maanden geleden

Heel duidelijk geschreven. Je bent eerlijk .heel erg goed