Home » Spirituele blog » Zuiver inzicht

Zuiver inzicht

Gepubliceerd op 5 maart 2019 om 22:18

Wanneer is een consult zuiver en wanneer niet ?

Als ik kijk in de omgeving en online is het aanbod in de afgelopen jaren enorm gegroeid ! Dit komt ook omdat het spirituele steeds minder een taboe is. Doordat het aanbod zo enorm groot is ,wordt de keuze ook lastiger bij wie een consult te nemen .

Maar hoe weet je wanneer een medium of paragnost zuiver werkt .

Door een paar punten die ik je ga geven herken je al gauw wat onzuiver is en wat zuiver. Gelukkig zijn er een hoop zuivere mediums en paragnosten,maar helaas zijn er ook veel onzuivere.

 

Waar let ik op.

Voordat ik een medium of paragnost kies,volg ik eerst mijn gevoel hoe voelt de persoon op de  foto ,hoe voelt de naam .(Voelt het positief of krijg je er een negatief gevoel bij  ,wat zegt je gevoel )

 

'' Inzicht over geld bedragen en loterijen  wordt niet door geven,
Als een medium dat zou door krijgen dan stond ik nu in de rij om een lot te kopen! ​''

 

Tips om een onzuivere reading te herkennen
 

  • Als een Medium ,Paragnost dwingend overkomt. Of jouw gaat vertellen wat je moet doen of niet meer mag doen . Jij bent de enige die bepaald wat je wel of niet mag doen . Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven . Een Medium ,Paragnost kan alleen een stukje inzicht geven .
  • Als een Medium of Paragnost heel veel vragen stelt en inspeelt op je antwoorden. Een Medium of paragnost hoeft namelijk niet heel veel vragen te stelen om tot een inzicht te komen.
  • Als een Medium of Paragnost zegt dat je een aantal keer moet terug komen of terug moet bellen . Dit bepaal jij zelf laat je niks opleggen.

 

Wat er wordt doorgegeven is ook belangrijk.

  • Inzicht geven wanneer en hoe je overlijd, of wanneer en hoe iemand anders overlijd. 

Wordt dit wel gedaan is dit niet zuiver , als dit wel wordt gedaan kan ik alleen maar zeggen laat het gelijk los. Het is ontzettend fout dat dit door geven is dit weet elk medium of paragnost

 

  • Inzicht geven over dat jij je partner verlaat ,of dat je partner jouw verlaat.

Een Medium, Paragnost mag inzicht geven over hoe het nu voelt of wat er door geven mag worden over komende tijd .​ Bijvoorbeeld als ik in een reading zou door geven dat jij en je partner in de toekomst gaan scheiden . Dan zal dat alleen al gebeuren omdat je in gedachten daar mee bezig blijft . Je gaat niet meer werken aan je relatie want het heeft toch geen zin . Persoonlijk krijg ik meer het gevoel der om heen vooral van het heden . Zo kan ik bv zien ik dat er een afstand is in een relatie.,of dat er een verandering nodig is of een verandering gaat komen.Het is aan jezelf of je aan je relatie gaat werken of niet.

 

  • Inzicht door geven over je gezondheid. 

Een Medium en Paragnost zal duidelijk aangeven dat een Medium en of Paragnost geen artsen zijn . Er kan inzicht worden gegeven over hoe het er om heen voelt .Zelf raad ik altijd aan om naar een arts te gaan,daarnaast voel ik er om heen wat ik wel mag door krijgen en door mag geven.

 

  • Inzicht geven over een zwangerschap.

Ook voor deze vraag, is het zo dat het gevoel der om heen wel is wat er door gegeven mag worden. Maar wanneer je precies zwanger wordt niet. Als je dat namelijk zou weten, is de kans groot dat je er onbewust te veel op focust. En het daarom uitgesteld wordt naar een later moment. Vaak zie je dat te veel met een zwangerschap bezig zijn er voor zorgt dat het niet gebeurd. Daar over lees je meer  in loslaten.

 

  • Inzicht over geld bedragen en loterijen.

Als een medium dat zou door krijgen, dan stond ik nu in de rij om een lot te kopen! Gene zijde gaat niet door geven wanneer je een lot moet kopen of welk bedrag je gaat krijgen.Gene zijde wil juist dat je het geluk over je heen laat komen. Als je alles van te voren zou weten is het leven maar saai. Zelf keuzes maken in het leven is erg belangrijk en daarbij is inzicht is wat anders dan geluk kansen voorspellen.

 

  • Weet het verschil tussen een Paragnost en Medium.

Een medium kan het zelfde als een paragnost, alleen een medium kan daarnaast ook contact maken met overledenen.Elk medium is dus ook een paragnost maar niet elke paragnost is een medium.Niet elke paragnost kan contact maken met overledenen dierbare.

 

Het laatste advies wat ik je mee kan geven

Als het consult niet goed of negatief voelt laat het los ( luister naar je gevoel).Het is juist de bedoeling dat je met een positief gevoel weg gaat of ophangt.

Het is niet altijd bewust dat een paragnost of medium niet zuiver werkt.

Het gebeurt ook wel eens dat een medium of paragnost een consult geeft terwijl deze persoon eigenlijk te moe is of hij of zij staat niet goed in hun energie.Het kan dan gebeuren dat een Medium of Paragnost een inzicht door de war haalt met hun eigen gevoel. Hierdoor ontvangt de klant dan geen zuiver consult. Als je als medium of paragnost ziek bent of niet fit voelt wacht dan met een consult geven.   
 
Luisteren naar je gevoel erg belangrijk !!

Mocht het toch gebeuren dat je een consult ontvangt die je een naar gevoel geeft. Laat het dan gelijk los en stuur het terug naar de kosmos.
 
Gene zijde wil geen negatief gevoel door geven en zal dit ook nooit doen!

Mocht je hierover nog vragen hebben dan kun je via het contact formulier je vraag sturen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ariena
een jaar geleden

Heel duidelijk geschreven. Je bent eerlijk .heel erg goed

brenda
8 maanden geleden

Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
(1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.