Home » Spirituele blog » Helderziend medium

Helderziend medium

Gepubliceerd op 5 maart 2019 om 22:04

Een helderziende kan in veel situaties helpen door inzicht door geven.Maar wat kan een helderziende door geven en wat kan een hoog gevoelig persoon voelen.

 

Een aantal voorbeelden zijn : 

 

Relatie: Als u of uw partner vast komt te staan in de relatie.Of er is geen zicht meer naar een oplossing dan is de hulp van een helderziende wellicht het geen wat u en of u partner nodig heeft om uit deze periode te komen . 

 

Werk/Financieel: Bij sommige mensen wordt het leven een sleur en vragen zich af is dit het! Als u het gevoel hebt stil te staan en u niet weet welke richting of carrière te kiezen Kan een helderziende wellicht inzicht geven waardoor u weer verder kan groeien.

Liefde: Naast relatie vragen kunt u ook met vragen over de liefde bij een helderziende terecht.Een helderziende kan inzicht geven of er een liefde op u pad komt of dat er wellicht blokkades zijn die de liefde blokkeren.Ook hier kan een helderziende inzicht op geven.

Spiritueel :Er zijn veel mensen die hooggevoelig zijn maar of hier niet bewust van zijn. Of niet weten hoe er mee om te gaan ook hierin kan een helderziende advies geven Bevoordeeld wat is belangrijk bij een hoog gevoelig persoon hoe grond ik of hoe sluit ik me af . Ook hierin kan een helderziende advies geven.
 
Gezondheid : Een helderziende kan inzicht geven over eventuele spanningen, stress, blokkades, trauma’s, angsten etc.. Een helderziende zal bij een gezondheid vraag u adviseren om te bespreken met een arts (Een helderziende is geen arts)
 
Dit waren een paar voorbeelden van wat voor problemen een helderziende  inzicht kan geven.

Hooggevoeligheid 

 
Wat kan een hoog gevoelig persoon voelen,hieronder staan de mogelijkheden uitgelegd :
Het is niet zo dat je al deze mogelijkheden hoeft te kunnen ,vaak zie je dat dit heel erg verschilt .
 
Welke mogelijkheden zijn er?

 •  Voelen van andere (gevoelens emoties) Empathie
 •  Voelen van energieën met de hand
 •  Voelen van energieën ook op een andere plek
 •  Voelen van kleuren
 •  Voelen van verwante ziel (soulmate)
 •  Voelen dat iemand overlijd
 •  Voelen dat er wat staat te gebeuren (voorgevoel)
 •  Voelen dat iemand naar je kijkt      
 •  Voelen van dingen die bij je horen (wat bij je past)
 •  Schulpen
 •  Ervaren dat je meer bent dan alleen een lichaam
 •  Automatisch schrijven
 •  Voelen van Aardwezens

 
 
Voelen van anderen (gevoelens & emoties) 

Een heldervoelend persoon kan soms ook gevoelens en emoties van andere aanvoelen (empathie) .Het aanvoelen is zowel bij mensen maar ook dieren kunnen aangevoeld worden. Ook is het mogelijk dat een heldervoelend  persoon emoties aanvoelt en overneemt van een andere.

 

Dit is niet de bedoeling omdat je op die manier je eigen energie beïnvloedt. Bij het aanvoelen van anderen is het nodig dat de heldervoelend persoon zuiver is en leeg blijft van de emoties van een ander.


Gronden & afsluiten (beschermen) is daarom heel belangrijk hierbij. 

Een Heldervoeldend  persoon kan bijvoorbeeld voelen dat de persoon op de foto negatieve tijd (negatieve energie)  bij zich heeft. Als een Heldervoelend persoon zich er niet voor afschermt kan die het negatieve overnemen . Het aanvoelen kan bij de persoon zelf maar ook op afstand,hiervoor wordt een foto of de naam van de persoon met geboortedatum gebruikt

Ook het voelen waar pijn of spanning zit is mogelijk,verder kan een Heldervoelend persoon voelen hoe de persoon van binnen is. Ook komt regelmatig voor dat een helderziende persoon voelt op wat voor manier een overleden dierbare overleden is bijvoorbeeld pijn op de borst benauwd etc...
 
 
Voelen van energieën met de hand

Sommige mensen voelen met hun handen. De ene persoon voelt het koud worden bij een andere kan het ook zijn dat er warmte te voelen is .
Ook zijn er mensen die zowel warm als koud kunnen voelen in de hand. De warmte en kou geven aan dat er iets niet goed zit.
Bij warmte kan de persoon de juiste plek voelen waar het probleem precies zit, Bij kou is het niet de exacte plek maar wel het lichaamsdeel

Voelen van energieën op een andere plek
Wanneer er positieve energie naar je toe komt kan er een fijne tinteling komen in het hoofd. Wanneer de energie sterk is kan in het gehele hoofd tinteling geven soms tot zelf in de schouders armen. Maar ook hierin geld dat het ook een negatieve tinteling kan zijn wanneer Deze tinteling voelt niet goed en voelt heel anders dan bij de positieve energie.Je kan ook kou voelen in de benen .Ook is het mogelijk dat het lijkt of je weg zakt in de grond omdat het zo zwaar aanvoelt.
Het voelen op plekken komt veel voor bij mensen
 
Voelen van kleuren 
Het voelen van kleur wordt gebruikt bij bijvoorbeeld contact maken met een gids of engel er wordt dan een kleur met het een gevoel waargenomen .
Alles wat door mag komen komt als een kleur binnen via  gevoel. Ieder energie ,engel heeft weer een andere kleur .
Zo wordt ook bij Aartsengelen een bepaalde kleur waargenomen .
 
Voelen van verwante ziel (Soulmate)

Met het voelen van een verwante ziel (soulmate) wordt bedoeld:
bijvoorbeeld als je iemand voor het eerst ontmoet en bij die persoon heb je het gevoel dat je de andere persoon al jaren kent je voelt een speciaal gevoel vertrouwd .
Meerdere zielen worden geboren uit de kosmisch ,hoe verwanter de ziel hoe sterker het gevoel van herkenning zal zijn.Iemand die het meest met je verwant is wordt ook wel tweelingziel of Soulmate genoemd.Ook zijn er zielen die negatief aan een persoon verwant zijn, dit worden nevenzielen genoemd
 
 
Het voorvoelen
Het voor gevoel dat er een bepaalde situatie gaat komen .Hoe bijvoorbeeld de situatie er uit komt te zien,of hoe het voelt

Het is mogelijk dat dit gezien wordt op visuele manier .
 
Voelen dat iemand naar je kijkt


Het komt voor dat mensen voelen dat er iemand naar je kijkt. De aandacht die komt van de kijkende persoon wordt aangevoeld door de bekeken persoon.
De energie van het kijken wordt geraakt in de aura veld van de ander en daarom wordt dit gevoeld
 
 
Schulpen

Dit is wanneer een schepsel/energie door je lichaam heen gaat,dit kan een lichtbol zijn ook wel een orb genoemd .Maar het kan ook een entiteit zijn die dit doet,de persoon die dit meemaakt kan dit erg merken, maar het kan ook niet opgemerkt worden. Over het algemeen krijgt die persoon een positief gevoel over zich heen wanneer dit gebeurt. Soms kan het betekenen dat een energie/entiteit je wilt bedanken voor wat je hebt gedaan.
 
Ervaren dat je iets anders bent dan het lichaam

Veel mensen ervaren zichzelf als een lichaam zijn zich niet bewust dat ze meer zijn. Een mens bestaat uit een lichaam een bewustzijn en een ziel.

Er zijn mensen die hier wel bewust van zijn.
 
Automatisch schrift

Automatisch schrift is een geschreven boodschap die een gids met jouw hand schrijft,je hand wordt tijdelijk overgenomen.

Soms is het handschrift waarmee geschreven is anders dan je eigen handschrift,om goed te kunnen schrijven is het nodig dat je leeg bent en ontspant,

''laat het over je heen komen".
.
Voelen van Aardewezens

Op bepaalde plekken zijn de  Aardewezens te voelen,er is niet maar één gevoel bij het voelen ,dit komt omdat er heel veel vormen zijn .Daarom verschilt het gevoel die voelbaar is voor de mens,aardewezens zijn heel erg gebonden met de aarde.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

brenda greg
8 maanden geleden

Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
(1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

Celia Forbes Val
2 uur geleden

Een paar weken geleden zag ik een opmerking over Dr.Azaka Solution Temple, iemand die vertelde hoe hij haar heeft geholpen in zijn relatie.Ik nam ook contact met hem op omdat ik in mijn relatie met hetzelfde probleem werd geconfronteerd, vandaag kan ik Dr.Azaka Solution moedig aanbevelen. Tempel voor iemand die ook wordt geconfronteerd met het verbreken van zijn of haar relatie om vandaag contact met hem op te nemen voor hulp omdat hij me heeft geholpen mijn relatie weer normaal te maken, hier zijn de contactgegevens: Azakaspelltemple4@gmail.com of whatsapp hem +1(315)316-1521, dank u meneer God zegene u.