Home » Online spirituele cursus

Spiritueel ontwikkelen ben jij er klaar voor ?

 

Ben jij er klaar voor om je spiritueel te ontwikkelen?

Ik geef verschillende cursussen op afstand. Je ontvangt tijdens de cursus wekelijks opdrachten en we hebben wekelijks telefonisch of chat contact.

 

De cursussen die ik geef zijn:
 


Je ontvangt wekelijks opdrachten en we hebben wekelijks telefonisch of chat contact  .Wil je meer informatie over de mogelijkheden, dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contact formulier .

 

 

spiritueel ontwikkelen,cursus op afstand

Online cursus intuïtieve ontwikkeling en of mediumschap

Wil jezelf verder ontwikkelen in het spirituele maar weet je niet hoe? 

Of wil je leren om beter om te gaan met je hooggevoeligheid.Dan is deze cursus echt wat voor jou !!! 

Via deze cursus help ik je om door die ontwikkeling heen te gaan,de cursus wordt op afstand gegeven.


Cursus ontmoet je gids 

Wil jij proberen of je contact kunt maken met de andere wereld, onder andere  via automatisch schrift.Dan is deze workshop echt wat voor jouw!

In de cursus vertel ik je over de geestenwereld hoe je ermee om kunt gaan en waar je op moet letten als je zelf contact maakt. 


Cursus leren pendelen

De cursus wordt online gehouden en is één keer per week, de cursus duurt 2 weken. Elke week zetten we samen een stap verder om jou te leren pendelen.Nadat jezelf hebt ingeschreven bespreken we samen en dag en tijd af waarbij we via de chat  wekelijks contact hebben van een half uur. Pendelen zou je  kunnen beschouwen als een brug tussen het bewuste & onbewuste.Pendelen is net als met tarot kaarten een fijne manier om net dat stukje bevestiging te ontvangen op dat wat je al aanvoelt .

 


Online cursus Open je Hart 

Wil je weer vanuit je hart leven ,dan is deze cursus echt wat voor jou!

 

  • Loop jij rond met onverwerkte gevoelens of trauma's?
  • Heb je moeite met voelen of het uiten van je emoties?
  • Wil je van jezelf houden maar weet je niet hoe?
  • Heb je last van angsten?

 

Dan kan ik je helpen via de 4 stappen cursus van open je hart! Deze cursus wordt online en in 4 weken gehouden.tarot cursus online

Online tarot cursus

Ben je op zoek naar een tarot cursus dan ben je hier op het juiste adres. Met deze cursus leer je snel en gemakkelijk zelf tarotkaarten lezen,

voor jezelf en voor andere.De cursus duurt 8 weken,stap voor stap wordt je vertrouwd met de tarotkaarten,iedereen kan het leren!