Home » Ervaringen

Ervaringen:


20-03-2019 | 21.44

Geplaatst door Laura

Ik heb de cursus spiritueel ontwikkelen gevolgd.Ik was voor de cursus erg onzeker over wat ik door kreeg en wat ik mijn eigen gevoel was. Nu heb ik geleerd hoe ik dat verschil herken, dit gaf mij zo veel vertrouwen!!!! Als ik ergens mee zat kon ik Chantal altijd een bericht sturen. Tijd en dag maakte niet uit, ze stond altijd klaar om mij te helpen. Ik denk er nu zelfs over na om een eigen praktijk op te gaan starten. Chantal bedankt voor de cursus en het vertrouwen in mij en Ik hou je op de hoogte hoe het gaat met mijn plannen.

Big hugs and lots of love 

Laura 


15-03-2019 | 10.17

Geplaatst door Danielle 

Chantal gaf mij rust en antwoorden over mij overleden moeder wat helemaal klopte! Chantal je vraag die je stelde klopte, er was inderdaad een schilderij met grote bloemen aan de muur bij mijn moeder thuis .

Danielle


12-02-2019 | 22.12

Geplaatst door Madelon

Ik had meer verwacht dan ik kreeg !

Ze wist veel te vertellen dat wel maar ik kreeg niet het antwoord op mijn vraag wanneer ik zwanger zou worden.

Madelon


18-01-2019 | 16.50

Geplaatst door Anoniem

Chantal heeft mij erg geholpen,dank je wel Chantal !

Anoniem


16-09-2018 | 12.37

​Geplaatst door Saskia

Chantal is echt een aanrader !

Ik ben zo blij dat ik begonnen ben met de spirituele ontwikkeling,dit had ik veel eerder moeten doen .

Chantal je bent echt een enorm lieve vrouw, ik voel dat je zuiver en oprecht werkt bedankt daarvoor !

Saskia


04-07-2018 | 20.15

Geplaatst door Heleen

Lieve Lieve Chantal,

Ik wou je bedanken,je wist zonder dat ik er om moest vragen al mijn vragen te beantwoorden.

al het geluk en liefde & ik kom zeker nog eens bij je terug!

Liefs Heleen


20-12-2017 | 10.55

Geplaatst door Astrid
ik heb een e mail reading van Chantal gehad wanneer ze ook nog open stond om vragen te beantwoorden

dit kon ik zeer waarderen dit doet niet iedereen zomaar dus bedankt Chantal voor je lieve goede hulp en voor jou een liefdevol

gezond 2018

Astrid


15-11-2017 | 09.41

Geplaatst door Susan

Jeetje Chantal wat ben je goed ! Ik was eerst wat sceptisch,omdat dit nieuw voor mij was .

Die twijfel heb je helemaal weg genomen,je kon mij dingen vertellen wat je echt niet kon weten !

Ik kreeg een enorme kippenvel en was ook zeer emotioneel bij het lezen van de reading,ik ben er ontzettend blij mee .

Chantal is echt een aanrader !

Heel veel liefs,

Suus


13-11-2017 | 22.17

Geplaatst door Gerard

Chantal, wat was fit geweldig! Je hebt mee heel erg geholpen en herkende eigenlijk alles wat je vertelde.

​Gr Gerard


08-11-2017 | 13.13

Geplaatst door Choeke

​Chantal, jij voelt de dingen echt goed aan. Veel zaken die je aanvoelt,gebeuren ook echt. Je bent een steun en toeverlaat en ik hoop dat het grote plaatje dat je gezien hebt er ook snel mag komen.

Choeke.


9-4-17 | 10.30

Geplaatst door Maaike
Chantal wist precies mij te vertellen waar mij blokkades zaten,ik kom zeker nog eens terug.

​Maaike


Deel jouw ervaring via onderstaand formulier: